Steffs Live 2019: 28 september 2019

Nieuw concept voor Live in de tent

Dit tweede festival van Live op het Plein gaat Steffs Live heten en is een jaarlijks terugkerend evenement.

 

Het festival begint om 15.00 uur en eindigt om 22.30 uur. 

Er komen twee hoofdacts en een pauzeact.  Zo begint het festival met The Mood Elevators, de band van Marcel de Groot, de zoon van Boudewijn. 


Stars That Speak (ode aan Willy DeVille) 


Gersch, de huisband. 


FeMMetale zangeres Inge Rijnja komt solo en gaat zeker enkele nummers van Kate Bush zingen.


Puik de band met zanger Rob Tromp


Natuurlijk is Bert Hoogeveen er ook bij om de pauzes op te vangen.

Info The Mood Elevators

The Mood Elevators werd in 2016 opgericht door George Oostdijk (Jack of Hearts, W Tax). De band maakt traditionele R&B en rauwe soul in de stijl van Rolling Stones, Smokey Robinson. Het is de sound van oude soul met rockinvloeden. De band stond eerder op de parade en speelt maandelijks op de kring in Amsterdam.

 

Formatie

  • Fred Kienhuis (Jack of Hearts): zang, gitaar
  • Marcel de Groot: zang, gitaar
  • Paul van Rijswijk (Moke): drums
  • George Oostdijk: bas

Info Stars That Speak

Dat de muziek van Willy De Ville enorm leeft na zijn overlijden in 2009 blijkt uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor het seizoen 2017/2018 koos Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoir van Willy De Ville, op aanraden van vele muzikale vrienden.

Dit heeft geresulteerd in het "Stars That Speak"project, een volwaardige voorstelling, concert,  die hij bedacht en schreef. En nu in productie is gegaan, ondersteund door een geweldige crew, bandleden en niet in het minst door zijn lieve partner, vrienden en familie en hoofdsponsor en vriend Jo Schreyer.

Naast een theatertour 2017/2018 wordt er ook gewerkt aan een tour voor diverse podia. Jimmy Sterman is niet alleen bekend van zijn band Jimmy's Gang, maar ook van zijn samenwerking met Herman Brood. Als kleine jongen was Jimmy al bekend van televisie en theater en speelde een hoofdrol in de internationaal bekroonde film Paw.

Stars That Speak duurt ongeveer twee uur en wordt omlijst met beelden en een mooie lichtshow. Voor dit project heeft Jimmy gerenommeerde muzikanten bij elkaar gezocht.


Puik de nieuwe band van zanger bassist Rob Tromp. Rob heeft zijn sporen al verdiend bij de band 80s live. De band waar ook de zanger Marlon van The Stage rockband uit kwam.