Live op het Plein 2019

In verband met het Pinksterweekend is Live op het Plein op 15 juni 2019

De bands zijn al bekend! Natuurlijk de huisband Stage Rock Band en de hoofdact Johnny Feel Good.

 

Festival Live op het Plein is begonnen in 2017. Vanaf het begin is het een groot succes. Het festival is niet commercieel opgezet en geven de bands een groot podium met goed licht en geluid. Live op het Plein is een jaarlijks terugkerend festival. De derde editie staat in het teken van bands uit Bergen. Deze is gepland op zaterdag 15 juni. Dit jaar komen we met een ijzersterk programma met twee hoofdacts. De eerste is Johnny Feelgood. In deze band zitten Jan Blauw uit Bergen en John Laporte van Barrelhouse. John is erg goed bevriend met Oscar Benton; wie weet komt hij dit jaar ook weer even.

De tweede hoofdact is Liverpool. Deze band is van Joop Tromp, de oud-drummer van The Dizzy Mans Band. Natuurlijk is de Stage Rock Band er ook weer bij. 

 

Ook dit jaar geven wij een boost aan het plein met livemuziek van half drie ’s middags tot elf uur ’s avonds met vijf bands. Het moet dit jaar weer een gezellige dag worden die veel publiek naar het plein trekt.


Bert Hoogeveen de nieuwe zanger van Liverpool is uitgeschakeld door een hernia de band waar ook Joop Tromp van Dizzy Mans Band in speelt. 


Gelukkig is er snel een vervanger gevonden Rachel Koomen van de band Rachel komt nu spelen en begint gelijk na Jonny Feelgood. Rachel staat voor waanzinnige show.

Programma

  • Johnny Feelgood met Jan Blauw uit Bergen en John Laporte van Barrelhouse
  • Oscar Benton
  • Rachel de band van Rachel Koomen
  • L.A. Bluesband met Piet van de Laan
  • The Steam Surfers deze driemans formatie komt uit Bergen met een grote toekomst. Zij spelen veelal eigen werk in de stijl van surf/Shadows sound
  • Stage Rock Band (de huisband)

In de pauze speelt Mart Wellerdieck.

Poster